Project woning Nijkerk

Project woning Nijkerk

Welkom bij ons project in Nijkerk, waar we de keuken hebben getransformeerd met behulp van de zwarte Galilei Pendant en Wall armaturen. Deze verlichtingselementen geven de keuken een strakke en moderne uitstraling.

De Galilei Pendant lampen hangen zowel boven het kookeiland als boven de eettafel, wat zorgt voor een stijlvolle en gelijkmatige verlichting. De zwarte armaturen vormen een mooi contrast met de rest van de keuken, waardoor een visueel aantrekkelijke en harmonieuze ruimte ontstaat.

Daarnaast hebben we de Galilei Wall armaturen toegevoegd om specifieke delen van de keuken te accentueren en een warme sfeer te creƫren. Deze wandlampen benadrukken de strakke lijnen en moderne inrichting, terwijl ze een gezellige en uitnodigende ambiance bieden. Ook boven de bank in de woonkamer hebben we de Galilei Wall armaturen geplaatst, wat bijdraagt aan de eenheid en het moderne gevoel van het hele huis.

Wij hebben met veel aandacht en precisie gewerkt om ervoor te zorgen dat de verlichting perfect aansluit bij het ontwerp en de functionaliteit van de keuken. Het resultaat is een elegante en eigentijdse keuken die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is.

Lichtplan Novaled
Leverancier Novaled
Uitvoering Novaled
Montage Wibo elektrotechniek
Merken Novaled